Нови потребители - нови възможности!

Всякакви новости около Regal Gaming ...
Потребителски аватар

Автор на темата
asalt
Администратор
Администратор
Мнения: 50
Регистриран: 17 сеп 2017 15:28
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Местоположение: Варна
CS ник: @$@LT
Mood:
Gender:
Контакти:

Значки за екипа

Потребителски значки

Нови потребители - нови възможности!

Мнение от asalt » 07 яну 2018 15:11

Така е името на първото от поредица състезания, които ще се провеждат от тук нататък чрез новата афилиейт система, с която разполага сайта ни!

От днес в потребителският си профил, всеки който има регистрация в Regal Gaming, може да открие раздел "Referrals", в който при отварянето му всеки ще вижда свой персонален линк, чрез който ако друг потребител се регистрира в сайта, потребителят, от който линк е направена регистрацията ще получава награда от своят т.нар. реферал (доведен потребител). За всеки реферал, които водите в сайта ще получавате определена награда под формата на брой точки чрез нашата точкова система.

В първата страница от раздела още можете да видите статистика колко потребители са се регистрирали през вашият персонален линк, както и колко "състезания" (contests) сте спечелили.

В следващата страница от раздела можете да видите подробна информация за потребителите, които са се регистрирали през вашият линк в нашият сайт, а от третата страница можете да изпращате покани до Вашите близки, приятели и познати чрез ваше персонализирано съобщение до техните електронни пощи, към което автоматично ще се прикачва и вашият персонален линк, от който те ще могат да се регистрират в нашият сайт.

С активирането на тази нова система в сайта започва и първото "състезание", което носи името "Нови потребители - нови възможности!".

В периода от днес (07.01.2018г.) до 07.02.2018г. в 15:10ч., първите 3-ма потребители, които доведат най-много реферали, чрез персонализираните си линкове, ще получат награди - голямо количество бонус точки, както следва:
  • За 1-во място - 1000 точки
  • За 2-ро място - 500 точки
  • За 3-то място - 250 точкиURL:
BBcode:
HTML:
Скрий линковете към публикацията
Покажи линковете към публикацията

Отговори

Върни се в “Новини”